Online Diary Black Pinky Girl Blogger: 05/13/13

Monday, 13 May 2013

Awak !

Assalammualaikum Dear Readers , Stalkers And Haters . Hikhik :D



Dear Lelaki - Hargailah perempuan yang sanggup setia dgn awak walaupun awak buat dekat dia macam-macam. Perempuan macam ni susah nak jumpa ♥

Ediiiiiii !! *menjerit*
Kenapa awak buat saya mcm ni ? kenapa awk ?
kenapa tak angkat call saya ? kenapa tak reply msj saya ?
Kenapaaaaaaaa ??!!! Awak da ad perempuan lain ke ?
Kalau da ad tlong bgitau saya . Jngan la buat hbungan ni tergantung
tak bertali !
Awak dulu awak jugak mara saya kalau saya tak text or call awk
tapi sekarang bila saya call n text awk takde nak angkat or reply pung .
*SEDIH*
Awak buat saya mcm ni awak buat saya takleh nak fokus untuk exam tau tak !!!
Takpelah awak andai awak da jumpa jodoh awak yg sbenar2 .
Saya doakan awak dengan dia bahagia tanpa saya .
Terima ksih sbab pernah jdi sbhgian dalm hidup saya .
Assalammualaikumm


Sincerely ,
You love

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen