Online Diary Black Pinky Girl Blogger: May 2013

Wednesday, 15 May 2013

Abangggg !




Abanggggggg ! *bling btu kat kpala abg*
Skit tak ? Mcm tu lha rsanye adik nie merindukan abg :'(
Abangg , kenapa skrg abg da tak mcm dlue ?
Dlue abg slalu antar chat kat adk , tnye kabar apa smua .
Skrg da takde daa :'(
Abggg ! Adk rndu abgg . Abg xnk blik sni blik ke ?
dLue abg slalu je ad untuk adk , smpaikan 
kalau ad org buat adk , abg suh bgitau kt abg .
Skrg ni ... nak bgitau pun da jauhh .
Abgg , wktu adk terserempak ngan abg kt KFC 
Series muka abg lain gile . K abg sombong
So , adk buat tak kenai abg laa :'(
Abangg ! 
abang da jnji yng abg takkan lupakan adk , 
Skrangg ni ....... Hmmm tuhan je tau perasaan adik

Abanggg ! adik rndu abggg :'(
#rndu saat ni#




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Monday, 13 May 2013

Awak !

Assalammualaikum Dear Readers , Stalkers And Haters . Hikhik :D



Dear Lelaki - Hargailah perempuan yang sanggup setia dgn awak walaupun awak buat dekat dia macam-macam. Perempuan macam ni susah nak jumpa ♥

Ediiiiiii !! *menjerit*
Kenapa awak buat saya mcm ni ? kenapa awk ?
kenapa tak angkat call saya ? kenapa tak reply msj saya ?
Kenapaaaaaaaa ??!!! Awak da ad perempuan lain ke ?
Kalau da ad tlong bgitau saya . Jngan la buat hbungan ni tergantung
tak bertali !
Awak dulu awak jugak mara saya kalau saya tak text or call awk
tapi sekarang bila saya call n text awk takde nak angkat or reply pung .
*SEDIH*
Awak buat saya mcm ni awak buat saya takleh nak fokus untuk exam tau tak !!!
Takpelah awak andai awak da jumpa jodoh awak yg sbenar2 .
Saya doakan awak dengan dia bahagia tanpa saya .
Terima ksih sbab pernah jdi sbhgian dalm hidup saya .
Assalammualaikumm


Sincerely ,
You love

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen