Online Diary Black Pinky Girl Blogger

Wednesday, 15 May 2013

Abangggg !




Abanggggggg ! *bling btu kat kpala abg*
Skit tak ? Mcm tu lha rsanye adik nie merindukan abg :'(
Abangg , kenapa skrg abg da tak mcm dlue ?
Dlue abg slalu antar chat kat adk , tnye kabar apa smua .
Skrg da takde daa :'(
Abggg ! Adk rndu abgg . Abg xnk blik sni blik ke ?
dLue abg slalu je ad untuk adk , smpaikan 
kalau ad org buat adk , abg suh bgitau kt abg .
Skrg ni ... nak bgitau pun da jauhh .
Abgg , wktu adk terserempak ngan abg kt KFC 
Series muka abg lain gile . K abg sombong
So , adk buat tak kenai abg laa :'(
Abangg ! 
abang da jnji yng abg takkan lupakan adk , 
Skrangg ni ....... Hmmm tuhan je tau perasaan adik

Abanggg ! adik rndu abggg :'(
#rndu saat ni#




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Monday, 13 May 2013

Awak !

Assalammualaikum Dear Readers , Stalkers And Haters . Hikhik :D



Dear Lelaki - Hargailah perempuan yang sanggup setia dgn awak walaupun awak buat dekat dia macam-macam. Perempuan macam ni susah nak jumpa ♥

Ediiiiiii !! *menjerit*
Kenapa awak buat saya mcm ni ? kenapa awk ?
kenapa tak angkat call saya ? kenapa tak reply msj saya ?
Kenapaaaaaaaa ??!!! Awak da ad perempuan lain ke ?
Kalau da ad tlong bgitau saya . Jngan la buat hbungan ni tergantung
tak bertali !
Awak dulu awak jugak mara saya kalau saya tak text or call awk
tapi sekarang bila saya call n text awk takde nak angkat or reply pung .
*SEDIH*
Awak buat saya mcm ni awak buat saya takleh nak fokus untuk exam tau tak !!!
Takpelah awak andai awak da jumpa jodoh awak yg sbenar2 .
Saya doakan awak dengan dia bahagia tanpa saya .
Terima ksih sbab pernah jdi sbhgian dalm hidup saya .
Assalammualaikumm


Sincerely ,
You love

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, 30 April 2013

DEAR


Assalammualaikum semua , maaf la lama tak mengupdate blogg , biase la pelajar Pmr . Tuisyen penuhhh .

Hari ni bufday ex aku . Mior Mohammad Syahrizal . Sorry saya lambat wish . Saya tak snggup nak bukak fb awak . Nnti saya sedih .
Awak ... ingat tak mula2 perkenalan kita dluee , awak slalu caring pasei saya . Kemana saya pgie pun msti awak tnya sbb awk tkut sya cri lelaki lainn .
Awak .. ingat tak awak pernah janji yang awak nak sehidup semati dengan saya ..
Tapi tak kesampaian kann . Takpe saya fahammm .
Awak . Dihari jadi yang bermakna awak ni saya mendoakan agar awak mendapat perempuan yang baik dan menjadi lelaki yang terbaik dalam hidup seorang perempuann .

Mungkin satu hari nanti awk akn ingat saya dan tahu betapa saya menyayangi awk. Pd masa itu awk akn membenci diri awk kerana tinggalkn saya
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, 9 April 2013

yus gileee
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen